miercuri, 30 iunie 2010

Ian Somerhalder vs Damon (Vampires Diaries)


Q: Cum l-ai descrie pe Damon
?

Ian: Este mereu suparat. Simte ca a fost nedreptatit destul de rau, considera ca are motive suficiente pentru a vrea sa se razbune si a cauta o compensare pentru durerea pe care o simte. Cu toate astea este singur. Nu am mai cunoscut un personaj care sa se simta mai singur decat el. Damon are 170 de ani. Ganditi-va ca indiferent de varsta ajungi la un punct in timp unde realizezi ca stii o multime de lucruri despre viata si multiplicale de 4 ori si sa vezi toate persoanele din jurul tau murind. Cu siguranta devii in timp o persoana cinica si singuratica.


Q:
In mintea el nu este un personaj chiar atat de rau?

Ian: Nu. Este doar dinamic, cu un caracter complicat.



Q: Iti place sa joci in Vampire Diaries?

Ian: Este foarte distractiv. Violenta si brutalitatea, nu ma reprezinta. Nu sunt o persoana violenta si cu atat mai putin brutala. De fapt sunt foarte pasiv. Dar atat violenta cat si brutalitatea provin de undeva. Persoanele care se comporta rau o fac pentru ca la un momendat li s-a intampla ceva rau. La fel si pentru oameni buni.


Q: Este job-ul de vis sa fii baiatul rau?

Ian: Este un rol super. Sunt foarte norocos ca am furisat acele pastile in paharele tuturor inclusive a lui Kevin Williamson pentru a mi oferi acest rol (glumesc). Iar acest serial a reinviat intr-un fel filmele pentru tineri, in care ti se spune ca este ok sa te simti confuz, sa fii indragostit, sa fii trist, sa te simti ratacit, ca nu e nimic anormal in faptul ca te simti atras de ceva ce stii ca nu este corect si ca este ok ca tu simti toate acestea la un loc. Am 30 de ani, dar daca privesti inapoi iti aduci aminte ce timpuri complicate si confuze erau. Cred ca serialul va atinge toate aceste elemente, cu toate straturile complicate care te vor ajuta cum sa faci fata adolescentei si a tuturor grijilor care vin o data cu ea.


Q: Care este cea mai tare parte a caracterului tau?

Ian: Este puternic si in acelasi timp se distreaza si e plin de umor. Ca oameni ne simtim atrasi de cineva chiar daca stim ca e un total ticalos deoarece acesta se distreaza in timp ce face lucrurile pe care le face. De aceea fetele sunt atrase de baietii rai, si baietii de fetele rele.


Q:
De ce filmele cu vampire sunt atat de populare acum?

Ian: Nu prea stiu. Cel mai important element a revenirii lor este insa succesul Twilight. Mitologia din spatele vampirilor a fost mereu prezente si niciodata nu au disparut, numai ca acum avem piata necesara care plac aceste filme. Si in plus, vampirii sunt distractivi, au un element de putere sunt sexi, periculosi, sunt frumosi si au acel ceva ce te atrag catre ei ca un magnet.


Q:
Cu ocazia acestui rol mergi mai des la sala?

Ian: Foarte des. Damon se hraneste doar cu sange uman si este puternic. Si pentru a parea si eu ca am acea putere, mi-am schimbat dieta, fac sala ca sa imi schimb forma corpului. Trebuie sa fac totul atat de corect incat a devenit plictisitor.

Interviu preluat de pe: http://www.iesb.net



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu